Raapopseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Raapopseweg Arnhem NederlandINDELING:Entree, het keldertje (via een luik toegankelijk en ca. 4 m2 groot) en statige, vaste trap.Eerste verdieping:Royale boven hal met het toilet en een praktische vaste kast, prettige slaap-/studeer-/werkkamer aan de voorzijde gelegen, aan de achterzijde tref je de ruime keuken en toegang naar het balkon aan. De royale woonkamer is groots opgezet en verdeeld in een zitkamer en eetkamer. Middels openslaande deuren bereik je het balkon. Wat opvalt in deze vertrekken is de enorme ruimtelijkheid ervan. Vermeldenswaard zijn ook de diverse vaste kasten. Vaste trap naar…Tweede verdieping:Grote overloop met toegang tot de ruim opgezette badkamer met een douchecabine, dubbele wastafel en de aansluiting voor de wasmachine/droger. Drie royaal bemeten slaapkamers waarbij de achterste kamer is voorzien van een balkon.

Je vind de Appartement aan de Raapopseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Raapopseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Raapopseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Raapopseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Raapopseweg in Arnhem

Prijs – 1229.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 94

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raapopseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren