Rabenhauptstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Rabenhauptstraat Groningen NederlandDe locatie aan de Rabenhauptstraat is op steenworpafstand van het centrum. De kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde. De kamer heeft een oppervlakte van circa 15m2, de gemeenschappelijke keuken, douche en toilet worden met vier andere bewoners gedeeld.

Je vind de Kamer aan de Rabenhauptstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Rabenhauptstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rabenhauptstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rabenhauptstraat in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Rabenhauptstraat in Groningen

Prijs – 337.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rabenhauptstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren