Rabenhauptstraat, Rivierenbuurt, Groningen, Netherlands, 9725KD, The Netherlands in Groningen via Huurflits

Rabenhauptstraat, Rivierenbuurt, Groningen, Netherlands, 9725KD, The NetherlandsOp een fraaie locatie vlakbij het Centraal Station en de binnenstad van Groningen komt per medio 17 juli een geheel nieuwe studio beschikbaar.Het pand is gelegen aan de Rabenhauptstraat in Groningen en beschikt over een zeven tal appartementen. De oppervlakte van de studio is 28m². De studio beschikt over een woonkamer met keuken, slaapgedeelte en badkamer. De keuken is voorzien van o.a. inbouwkoelkast, kookplaat, wasemkap, oven/magnetron en vaatwasser. Tevens beschikt het over voldoende opbergmogelijkheden. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.De studio wordt geheel gesausd opgeleverd en voorzien van nette laminaatvloer.De huurprijs is €812,50 incl. g/w/e, tv/internet, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes.Huurtoeslag op deze woonruimte is mogelijk vanaf 23 jaar.

Je vind de Studio aan de Rabenhauptstraat, Rivierenbuurt, Groningen, Netherlands, 9725KD, The Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Rabenhauptstraat, Rivierenbuurt, Groningen, Netherlands, 9725KD, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rabenhauptstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rabenhauptstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Rabenhauptstraat in Groningen

Prijs – 812.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rabenhauptstraat, Rivierenbuurt, Groningen, Netherlands, 9725KD, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren