Randhoeve Houten Nederland in Houten via Huurflits

Randhoeve Houten NederlandJe huurt de studio volledig gestoffeerd. Er ligt al een PVC-vloer, de wanden zijn voorzien van scan behang, er zijn twee gordijnrails aangebracht waarvan één al is voorzien van in-between gordijnen en je hoeft geen lampen op te hangen want in de plafonds is al LED verlichting aangebracht. Als klap op de vuurpijl staat er al een bedkast in je kamer, wat wil je nog meer!Als je binnenkomt heb je een hoekkeuken met koel-vriescombinatie, keramische kookplaat, combimagnetron en afzuigkap. Onder het aanrechtblad is ook een aansluiting en afvoer voor een wasmachine gemaakt. Aan de korte kant van de keuken kun je zitten. Zo woon je super effectief in deze studio.De badkamer is voorzien van zwevend toilet, douche met douchegarnituur en douchescherm.

Je vind de Studio aan de Randhoeve Houten Nederland  te Houten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Houten aan de Randhoeve Houten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Houten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Randhoeve in Houten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Randhoeve in Houten – Klik hier

Details van Studio Randhoeve in Houten

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Randhoeve Houten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren