Rauwenhofflaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Rauwenhofflaan Utrecht NederlandIndeling:Begane grond:Via het bellenblok met videofoon-functie (je kan dus binnen zien wie er voor de hoofdingang staat) bereik je de hal met toegang tot de liften.Vijfde verdieping:Entree met garderoberuimte. Het hele appartement is voorzien van een keurige, laminaatvloer. Via de hal met de originele, ruime bergkasten bereik je de ruime woonkamer met airconditioning aan de vrije straatkant, het uitzicht vanaf de 5e verdieping is dan ook fantastisch.Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar waar je precies een zitje kan maken. De straatzijde is net als de galerijzijde voorzien van dubbele beglazing en dat scheelt ook weer in de stookkosten.Via de woonkamer betreedt men de nette keuken waar tevens de boiler is geplaatst. De keuken heeft geen gasstel en koelkast, men dient dit zelf te verzorgen. Alle aansluitingen zijn aanwezig en in orde!De badkamer is via de hal te bereiken en is netjes en geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel en toilet. Het bad is tevens voorzien van een douchescherm.

Je vind de Appartement aan de Rauwenhofflaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Rauwenhofflaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rauwenhofflaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rauwenhofflaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Rauwenhofflaan in Utrecht

Prijs – 744.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rauwenhofflaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren