Recht Boomssloot, Amsterdam, North Holland, Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Recht Boomssloot, Amsterdam, North Holland, NetherlandsPrachtig studio appartement in het centrum van Amsterdam.Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, vloeren en nieuw gemeubileerd.

Je vind de Appartement aan de Recht Boomssloot, Amsterdam, North Holland, Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Recht Boomssloot, Amsterdam, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Recht Boomssloot in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Recht Boomssloot in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Recht Boomssloot in Amsterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Recht Boomssloot, Amsterdam, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren