Rechtstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Rechtstraat Maastricht NederlandAppartement op de eerste verdieping. Woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, badkamer voorzien van bad en toilet. Er is geen lift aanwezig.In Wyck zijn talloze winkels, hotels, cafés en restaurants te vinden. In de Stationsstraat wordt iedere donderdagmiddag een markt van biologische levensmiddelen gehouden en op zaterdagochtend een antiek- en curiosamarkt. Wyck is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met name door de aanwezigheid van het treinstation Maastricht en het busstation voor stads- en streekbussen.

Je vind de Appartement aan de Rechtstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Rechtstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rechtstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rechtstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Rechtstraat in Maastricht

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rechtstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren