Rechtstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Rechtstraat Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Centrale entree waar men via een trap de rest van het pand betreed.Eerste verdieping:Hier is de studio gelegen. Je komt binnen in de gezellige knusse woonkamer met open keuken. Naast de keuken bevindt zich een kleine opbergruimte. De studio is voorzien van mooie originele elementen zoals hoge plafonds en grote ramen. De strak afgewerkte witte muren en moderne keuken voorzien van oven, 4 pits kookplaat en afzuigkap geven de studio toch een moderne uitstraling. Open ruimte dat toegang naar het slaapgedeelte verleend. Hier bevind zich ook de moderne en volledig betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Je vind de Studio aan de Rechtstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Rechtstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rechtstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rechtstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Rechtstraat in Maastricht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rechtstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren