Regentesseplein, Den Haag, South Holland, Netherlands in Den Haag via Huurflits

Regentesseplein, Den Haag, South Holland, NetherlandsLeuk tweekamer appartement met balkon aan het mooie en rustige Regentesseplein.Het Regentesseplein is gelegen in een hele leuke buurt rond het centrum van Den Haag. Gelegen tussen de Weimarstraat en de Regentesselaan.Dit leuke tweekamer appartement is gelegen op de 1e etage achterzijde

Je vind de Appartement aan de Regentesseplein, Den Haag, South Holland, Netherlands  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Regentesseplein, Den Haag, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Regentesseplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Regentesseplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Regentesseplein in Den Haag

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Regentesseplein, Den Haag, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren