Reinaldstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Reinaldstraat Arnhem Nederlandgezellige dubbele studentenkamer op de eerste verdieping van 30 m2 met keukenblok en inductiekookplaat in de wijk Plattenburg. Station Presikhaaf en de HAN is ongeveer op 3 minuten loopafstand. Toilet en douche worden gedeeld met andere kamerbewoners. Nieuwe wasmachine en wasdroger aanwezig in het pand. Abonnement kabeltelevisie is verwerkt in de service kosten. De gemeenschappelijke ruimtes worden door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt ter ondersteuning.

Je vind de Kamer aan de Reinaldstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Reinaldstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Reinaldstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Reinaldstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Reinaldstraat in Arnhem

Prijs – 662.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reinaldstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren