Reinoutdreef Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Reinoutdreef Utrecht NederlandDe appartementen zijn voorzien van luxe Bribus keukens. De keukens zijn wit van kleur, hebben een antraciet/zwart composiet stenen aanrechtblad en zijn en voorzien van ATAG inbouwapparatuur zoals: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser. De keukenopstelling kan per appartement verschillen en staat ingetekend op de woningplattegronden.BadkamerDe appartementen worden opgeleverd met een comfortabele badkamer voorzien van inloopdouche of douche met vouwdeuren (in de levensloopbestendige appartementen), wastafel en spiegel De meeste appartementen hebben een separaat toilet, sommige appartementen hebben een 2e toilet op de badkamer. De wandtegels zijn wit van kleur en de vloertegels antraciet/zwart. De badkameropstelling kan per appartement verschillen en staat ingetekend op de woningplattegronden.De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Deze is aangesloten op een WKO installatie. Ook is er een warmte terugwin installatie aanwezig.ParkerenVoor de bewoners van gebouw B is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in gebouw A. De bewoners van gebouw C hebben parkeermogelijkheid in hun eigen gebouw. De parkeergarages worden voorzien van een eigen in-en uitrit met slagbomen voor de bewoners. Bezoekers van bewoners kunnen de garage in en uit via één toegangsdeur, hiervoor is een aparte intercom opgenomen.

Je vind de Appartement aan de Reinoutdreef Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Reinoutdreef Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Reinoutdreef in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Reinoutdreef in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Reinoutdreef in Utrecht

Prijs – 1076.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reinoutdreef Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren