Reitdiepstraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Reitdiepstraat Dordrecht NederlandIndeling: entree, hal met trappenhuis en lift, ruime en zeer lichte woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel, toilet en douche. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het heerlijke balkon!

Je vind de Appartement aan de Reitdiepstraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Reitdiepstraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Reitdiepstraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Reitdiepstraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Reitdiepstraat in Dordrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reitdiepstraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren