Reitemakersrijge Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Reitemakersrijge Groningen NederlandDit studio-appartement beschikt over veel ramen die heel veel licht binnenlaten, meubilair van hoge kwaliteit, een eigen badkamer, een multifunctionele tafel die ideaal is om te studeren of een diner met vrienden te houden, en een volledig uitgeruste keuken om met andere woorden alles te koken wat je maar wilt. , een fijne plek om thuis te komen!Het slaapgedeelte biedt een comfortabel bed, een kast die voldoende ruimte biedt voor je kleding en alles wat je meeneemt om er je eigen kamer van te maken!

Je vind de Studio aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reitemakersrijge in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reitemakersrijge in Groningen – Klik hier

Details van Studio Reitemakersrijge in Groningen

Prijs – 1135.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren