Reitemakersrijge Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Reitemakersrijge Groningen NederlandDeze studio is ruim en beschikt over grote raampartijen die natuurlijk licht in de ruimte laten schijnen, meubilair van hoge kwaliteit, een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken om te koken wat je maar wilt, met andere woorden, een geweldige plek om thuis te komen!De eettafel is multifunctioneel want samen met de bureaustoel kan hij gebruikt worden als bureau om aan te werken en of te studeren.Het slaapgedeelte biedt een comfortabel bed, een kast die voldoende ruimte biedt voor je kleding en alles wat je meeneemt om er je eigen kamer van te maken!

Je vind de Studio aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reitemakersrijge in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reitemakersrijge in Groningen – Klik hier

Details van Studio Reitemakersrijge in Groningen

Prijs – 1085.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren