Reitemakersrijge Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Reitemakersrijge Groningen NederlandHet bestaat uit een woon-slaapkamer met keuken van ca. 25m² groot en aparte badkamer van ca. 3m². De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. koelkast, gasfornuis, wasemkap etc.) en de badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De gehele studio wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en beschikt over een laminaatvloer. Er is een gemeenschappelijke dakterras aanwezig. Ook zijn er wasmachine + droger aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik.

Je vind de Studio aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reitemakersrijge in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reitemakersrijge in Groningen – Klik hier

Details van Studio Reitemakersrijge in Groningen

Prijs – 865.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reitemakersrijge Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren