Reitzstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Reitzstraat Haarlem NederlandBeschrijvingEigentijds gemeubileerd studio appartement + WIFIBegane grond: Berging en gemeenschappelijke fietsenstalling. Gemeenschappelijke wasgelegenheid met wasmachine en droger. Entree/2e verdieping: Hal. Licht studio appartement met parketvloer en een mooie en moderne keuken voorzien van vaatwasser, magnetron, koelkast etc. Een badkamer met douche, wastafel en toilet. Een fijn frans balkon geeft net dat beetje extra.Alle nutsvoorzieningen inbegrepen. WIFI inbegrepen. De locatie biedt winkels, supermarkten, restaurants en een fitnessruimte op loopafstand.

Je vind de Studio aan de Reitzstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Haarlem aan de Reitzstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reitzstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reitzstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Studio Reitzstraat in Haarlem

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reitzstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren