Rembrandtlaan in Enschede via Esteon

RembrandtlaanAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 75m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Enschede, Boswinkel – Stadsveld. De huurprijs bedraagt €875,- en de borgsom €875,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Enschede, Boswinkel – Stadsveld nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Rembrandtlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Enschede, Boswinkel – Stadsveld wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Enschede, Boswinkel – Stadsveld – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Enschede, Boswinkel – Stadsveld

Prijs – 875.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rembrandtlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren