Rene_Norenburgstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Rene_Norenburgstraat Tilburg NederlandHet appartement heeft een zeer grote woonkamer met veel lichtinval, doordat het een hoekappartement is. Het huis heeft een aparte eethoek waar je een grote eettafel zou kunnen plaatsen. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, gasfornuis en oven. Vanuit de keuken kijk je zo de woonkamer in, wat zorgt voor een hele fijne open indeling.De badkamer heeft een grote inloopdouche met glazen schuifwand. Verder is er een wastafel met spiegel en een designradiator.De slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en hebben een afmeting van respectievelijk 9m2 en 10m2. De hoofdslaapkamer heeft een inbouwkast.Het appartement beschikt over een aparte wasruimte achter de keuken, waar u de droger en wasmachine kunt aansluiten. Het balkon is gelegen aan de zuidzijde van het appartement en hier kunt u heerlijk genieten van de zon.

Je vind de Appartement aan de Rene_Norenburgstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Rene_Norenburgstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rene Norenburgstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rene Norenburgstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Rene Norenburgstraat in Tilburg

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rene_Norenburgstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren