Renkumhof Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Renkumhof Amsterdam NederlandVolledig gemeubileerde en uitgeruste privékamer in een gedeeld appartement! We zijn op zoek naar een jonge werkende professional voor ons Co-Living-appartement. Ons doel is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en daarom bieden wij privékamers in gedeelde appartementen volledig ingericht en uitgerust met een keuken, koelkast, oven/magnetron, kookgerei, wasmachine, servies en beddengoed. De huurprijs is inclusief een voorschot voor nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en internet. Inschrijven bij de gemeente is altijd mogelijk. De omgeving biedt een diversiteit aan winkels, restaurants en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.

Je vind de Kamer aan de Renkumhof Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Renkumhof Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Renkumhof in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Renkumhof in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Renkumhof in Amsterdam

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Renkumhof Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren