Renssenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Renssenstraat Arnhem NederlandDit huis heeft in totaal 3 verdiepingen. Deze kamer is gelegen op de 2e verdieping.- op loopafstand van Arnhem Centraal Station- mooie woning met o.a. een gedeelde badkamer, toilet, keuken- grote gemeenschappelijke tuin- gezamenlijke fietsenstalling in de tuin

Je vind de Kamer aan de Renssenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Renssenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Renssenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Renssenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Renssenstraat in Arnhem

Prijs – 395.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Renssenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren