Rentambt Elst Nederland in Elst via Huurflits

Rentambt Elst NederlandDit appartement bevindt zich op de 1ste etage.Indeling; ruime hal, apart toilet. Zeer lichte woonkamer voorzien van een luxe inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-magnetron. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een heerlijk zonnig balkon.De ruime, nette badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel en een douche met glazen douchewand. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Aparte berging met wasmachineaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Rentambt Elst Nederland  te Elst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Elst aan de Rentambt Elst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Elst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rentambt in Elst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rentambt in Elst – Klik hier

Details van Appartement Rentambt in Elst

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rentambt Elst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren