Resedastraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Resedastraat Hengelo NederlandOmschrijvingRegelmatig hebben wij appartementen (studio’s, 2-kamer en 3-kamer) beschikbaar in de Bloemenbuurt, benedenwoningen met tuin en bovenwoningen met balkon. De wijk is gelegen op steenworp afstand van het stadscentrum van Hengelo, maar ook de snelweg is binnen 2 minuten met de auto te bereiken. Verder veel verschillende voorzieningen dichtbij in de buurt zoals scholen en winkels. Deze woningen zijn niet geschikt met huisdieren.

Je vind de Studio aan de Resedastraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Hengelo aan de Resedastraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Resedastraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Resedastraat in Hengelo – Klik hier

Details van Studio Resedastraat in Hengelo

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Resedastraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren