Resedastraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Resedastraat Zwolle NederlandOVER DE WONINGDit appartement is gesitueerd op de eerste etage boven de winkels van de Assendorperstraat. Dit mooie appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een gescheiden keuken in de ruime woonkamer. Op deze super locatie zit je in het centrum en het levendige gedeelte van de Assendorperstraat. Met een supermarkt en verscheidene winkels ben je overal in de buurt, de binnenstad en het station zitten op minder dan 5 minuten afstand met de fiets.

Je vind de Appartement aan de Resedastraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Resedastraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Resedastraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Resedastraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Resedastraat in Zwolle

Prijs – 708.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Resedastraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren