Reudinkstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Reudinkstraat Enschede NederlandDe woning is gelegen in de wijk “De Bothoven”. Het centrum van Enschede is slechts 5 minuten fietsen en de Universiteit Twente ligt op circa 20 minuten afstand.De kamer is volledig gemeubileerd met een tweepersoonsbed, bureau met stoel en kledingkast. De kamer is circa 11 m2, voorzien van een laminaatvloer en een eigen wastafel.De woning wordt gedeeld met 7 andere huurders en beschikt over een gezamenlijke woonkamer, een keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer en een separaat toilet.

Je vind de Kamer aan de Reudinkstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Reudinkstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Reudinkstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Reudinkstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Reudinkstraat in Enschede

Prijs – 499.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reudinkstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren