Reutumbrink Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Reutumbrink Enschede NederlandDe studio is voorzien van alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen! Zo is het interieur netjes afgewerkt en voorzien van laminaat, kastruimte en lamellen. Daarnaast heb je je eigen keuken, toilet, douche en wastafel. De wasmachine en droger worden gezamenlijk gebruikt en staan beneden bij de ingang.Winkelcentrum Enschede Zuid vind je op 5 minuten loopafstand en als je 10 minuten fietst, ben je al in het levendige centrum van Enschede!BIJZONDERHEDEN:- Beschikbaar per direct- Huurprijs € 525,- incl. gas, water, electra, servicekosten, internet en tv aansluiting- Waarborgsom van € 750,– De woonruimte is voor maximaal 1 persoon geschikt- Internet wordt gedeeld en is vrij in gebruik- Minimale huurperiode 6 maanden- Huisdieren niet toegestaan

Je vind de Studio aan de Reutumbrink Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Reutumbrink Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reutumbrink in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reutumbrink in Enschede – Klik hier

Details van Studio Reutumbrink in Enschede

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reutumbrink Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren