Reykjavikstraat, Utrecht in Utrecht via Huurflits

Reykjavikstraat, UtrechtZelfstandige studio te huur voor onbepaalde tijd. Deze studio heeft een eigen badkamer en keuken. De ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gemeenschappelijke ruimtes waar je huisgenoten kunt ontmoeten. Naast de huur zijn ook de nuts- en servicekosten voor uw rekening. Voorzieningen zoals WIFI

Je vind de Studio aan de Reykjavikstraat, Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Reykjavikstraat, Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Reykjavikstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Reykjavikstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Reykjavikstraat in Utrecht

Prijs – 1134.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Reykjavikstraat, Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren