Rietdekkerweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Rietdekkerweg Rotterdam NederlandDit fraaie, keurig gelegen, 4-kamer appartement wordt inclusief meubilering en alle benodigde inbouwapparatuur verhuurd. De genoemde prijs is op basis van all-inclusive.Het appartement is gelijkvloers en is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.Er zijn 3 ruime slaapkamers (elk met een multifunctioneel bed), een woonkamer met open keuken en een apart toilet en badkamer. Het totale woonoppervlak is ongeveer 90m.

Je vind de Kamer aan de Rietdekkerweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Rietdekkerweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rietdekkerweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rietdekkerweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Rietdekkerweg in Rotterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rietdekkerweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren