Rietgors Olst Nederland in Olst via Huurflits

Rietgors Olst NederlandBegane grond: Entree, open keuken met inbouwapparatuur, woonkamer met deur naar het terras, meterkast, trapkast en trapopgang1e Verdieping: Slaapkamer en badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.BIJZONDERHEDEN:Verwarming middels infrarood vloerverwarming op de begane grond en infrarood panelen op de verdieping en in de badkamer.Warm water middels een E-boiler van 120 liter.Ventilatie middels warmte-terug-win unit met hoog rendement.9 zonnepanelen op het dak met de omvormer in de trapkast.Keuken voorzien van 4-pits inductie kookplaat, recirculatiekap, koelkast en combimagnetron.Vloeren worden voorzien van een PVC afwerkvloer met houtlook.De muren worden voorzien van renovliesbehang.Volledig betegeld terras met 50x50cm betontegels gelegen op het noorden.Tuinkast voor opslag van de tuinkussens.Gezamenlijke binnentuin, gedeeld met de andere woningenHouten schuur met elektra nabij het huis.

Je vind de Huurwoning aan de Rietgors Olst Nederland  te Olst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Olst aan de Rietgors Olst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Olst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Rietgors in Olst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Rietgors in Olst – Klik hier

Details van Huis Rietgors in Olst

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rietgors Olst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren