Rijkmanstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Rijkmanstraat Deventer NederlandDeze studio is gelegen op de eerste etage.IndelingWoon/slaap kamer, met een open keuken die is voorzien van afzuigkap, koelkast , magnetron en kookplaat. De badkamer isvoorzien van een douche, toilet en wastafel. De woning is voorzien van een PVC vloer, je kan er dus zo in

Je vind de Studio aan de Rijkmanstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Deventer aan de Rijkmanstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rijkmanstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rijkmanstraat in Deventer – Klik hier

Details van Studio Rijkmanstraat in Deventer

Prijs – 710.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijkmanstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren