Rijksweg Gulpen Nederland in Gulpen via Huurflits

Rijksweg Gulpen NederlandBeschrijvingSTUDENTENKAMERS Aan de Rijksweg in Gulpen kamer te huur met gedeelde badkamer, wc en keuken.Complex met 5 kamers.Kamer heeft een oppervlakte van circa 20m2Eventueel gemeubileerd te huur.Wasmachine en internet aanwezigVoorkeur gaat uit naar kandidaten die werken of studeren.

Je vind de Kamer aan de Rijksweg Gulpen Nederland  te Gulpen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Gulpen aan de Rijksweg Gulpen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Gulpen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rijksweg in Gulpen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rijksweg in Gulpen – Klik hier

Details van Kamer Rijksweg in Gulpen

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg Gulpen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren