Rijksweg Margraten Nederland in Margraten via Huurflits

Rijksweg Margraten NederlandIn de voormalige stallen van Hoeve Dobbelsteijn worden vijf prachtige, speels ingedeelde huurwoningen voor starters gerealiseerd. Het gebouw wordt vrijwel volledig opnieuw opgebouwd, verduurzaamd en zeer luxe opgeleverd waardoor je, na het tekenen van de huurovereenkomst, alleen nog hoeft te verhuizen. Dit is een unieke kans om alleen, of samen met je partner, te gaan wonen op deze fantastische plek waarvan het bouwjaar teruggaat tot 1825.Via de Rijksweg is het iets meer dan 300 meter lopen naar het Amerikaplein waar je bij de bakker, groentewinkel en supermarkt terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn goede busverbindingen met Maastricht, Gulpen, Vaals en Aken. Met de auto is het maar een kwartier naar Maastricht en het omliggende Heuvellandschap is zeer geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Je vind de Huurwoning aan de Rijksweg Margraten Nederland  te Margraten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Margraten aan de Rijksweg Margraten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Margraten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Rijksweg in Margraten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Rijksweg in Margraten – Klik hier

Details van Huis Rijksweg in Margraten

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg Margraten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren