Rijksweg Margraten Nederland in Margraten via Huurflits

Rijksweg Margraten NederlandTweede Verdieping:Op deze verdieping kom je op de overloop die overgaat in een grote open werkruimte / atelier van ca. 41 m2. De 2 dakkapellen aan de voorzijde en achterzijde zorgen voor de nodige lichtinval.Tuin:Het terras op de zuidzijde is toegankelijk vanuit de keuken. Het grootste deel is bestraat, maar er is ook genoeg aanplant van vaste bloemenstruiken die zorgen voor een heerlijke sfeer. De houten tuinschutting en de beplanting zorgen voor voldoende privacy.

Je vind de Huurwoning aan de Rijksweg Margraten Nederland  te Margraten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Margraten aan de Rijksweg Margraten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Margraten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Rijksweg in Margraten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Rijksweg in Margraten – Klik hier

Details van Huis Rijksweg in Margraten

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 189

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg Margraten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren