Rijksweg-Zuid Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Rijksweg-Zuid Geleen NederlandDe studio geniet veel lichtinval door de grote raampartijen en er ligt een nette laminaatvloer. De studio heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.Er is een gedeelde uitgebreide keuken in het complex met allerlei luxe inbouwapparatuur.

Je vind de Studio aan de Rijksweg-Zuid Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Geleen aan de Rijksweg-Zuid Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rijksweg-Zuid in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rijksweg-Zuid in Geleen – Klik hier

Details van Studio Rijksweg-Zuid in Geleen

Prijs – 785.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg-Zuid Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren