Rijksweg_Zuid Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Rijksweg_Zuid Geleen NederlandNet instapklaar 1 slaapkamer appartement gelegen aan de Rijksweg in het centrum van Geleen. Indeling: Hal, ruimewoonkamer met nieuw geinstalleerde keuken voorzien van inductie kookplaat en oven. Schuifdeur tot eigen prive terras.1 ruime slaapkamer (ca.15m2). Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel met spiegel en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Rijksweg_Zuid Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geleen aan de Rijksweg_Zuid Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijksweg Zuid in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijksweg Zuid in Geleen – Klik hier

Details van Appartement Rijksweg Zuid in Geleen

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg_Zuid Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren