Rijksweg_Zuid Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Rijksweg_Zuid Sittard NederlandHet gemeenschappelijke dakterras is deels afgewerkt terrastegels en voorzien van een kunstgras. De kozijnen zijn grotendeels van aluminium met dubbele beglazing. De vloeren van de woning zijn uitgevoerd in beton. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via de betonnen trap aan de zijgevel.Eerste verdiepingDe eerste verdieping is onderverdeeld in een gemeenschappelijke entree. Via deze entree is er toegang naar het appartement. De overloop grenst aan twee slaapkamers, de badkamer met toilet, ruime eet-, woonkamer en open keuken. De eet- en woonkamer zijn gelegen aan de voorgevel met zicht op het straatbeeld. De aangrenzende open keuken is ruim van opzet en beschikt over een werkblad met bovenkasten. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, overn, gootsteen, koelkast en wasmachine. Via de overloop gelegen aan de woonkamer zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De hoofdslaapkamer is ruim van opzet. De tweede slaapkamer is een eenpersoonskamer. De aangrenzende badkamer is uitgevoerd met een toilet, wastafel en douche. Aan de overloop is tevens een nis gesitueerd, welke geschikt is voor het maken van een thuiswerkplek of speelhoek voor kinderen. Via de betonnen buitentrap is het dakterras te bereiken. Dit gemeenschappelijke dakterras is deels afgewerkt met terrastegels en kunstgras.

Je vind de Appartement aan de Rijksweg_Zuid Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Rijksweg_Zuid Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijksweg Zuid in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijksweg Zuid in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Rijksweg Zuid in Sittard

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg_Zuid Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren