Rijksweg_Zuid Swalmen Nederland in Swalmen via Huurflits

Rijksweg_Zuid Swalmen NederlandDe appartementen zijn verschillend qua indeling, maar zijn allemaal volledig afgewerkt inclusief een volledig ingerichte keuken en luxe badkamer.Ieder appartement heeft zijn eigen voordelen. inclusief de bar (die nu dienst doet als kookeiland) en de glas-in-lood-ramen. De 2 appartementen aan de achterzijde hebben een eigen ingang en de appartementen op de 1e verdieping beschikken over een extra ruimte op de zolder.Voor alle wensen is er dus een geschikt appartement binnen dit complex!De keukens van de appartementen zijn allemaal luxe uitgevoerd en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, combimagnetron en een vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Rijksweg_Zuid Swalmen Nederland  te Swalmen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Swalmen aan de Rijksweg_Zuid Swalmen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Swalmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijksweg Zuid in Swalmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijksweg Zuid in Swalmen – Klik hier

Details van Appartement Rijksweg Zuid in Swalmen

Prijs – 1055.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg_Zuid Swalmen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren