Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk Nederland in Hazerswoude-Rijndijk via Huurflits

Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk NederlandIn elke kamer staat een zeer mooi en kwalitatief goed boxspringbed met een fijn dekbed en een kussen, bedlinnen en handdoeken zijn optioneel. Elke kamer heeft ook een kleine koelkast, een eigen bad of douche en toilet. Voor recreatie, studeren en eten kun je op je gemak gebruik maken van de gezamenlijke keuken en recreatie-, studeer- en eetkamers.

Je vind de Kamer aan de Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk Nederland  te Hazerswoude-Rijndijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hazerswoude-Rijndijk aan de Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hazerswoude-Rijndijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk – Klik hier

Details van Kamer Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk

Prijs – 892.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren