Rijnkade Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Rijnkade Arnhem NederlandEntree, trap naar entree, entree, ruime hal met toegang naar de badkamer, het separate toilet, berging met wasmachine-aansluiting, de ruime slaapkamer, de patio en natuurlijk de woonkamer.De woonkamer is zeer ruim en licht! De moderne, open keuken biedt alle gemakken, zoals een koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser!

Je vind de Appartement aan de Rijnkade Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Rijnkade Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijnakde in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijnakde in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Rijnakde in Arnhem

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijnkade Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren