Rijnlaan in Utrecht via Esteon

RijnlaanTe huur voor €1.650,- per maand: een 3-kamer appartement met een oppervlakte van 92m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €1.650,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Zuidwest, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Rijnlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Zuidwest, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Zuidwest, Utrecht – Klik hier

Details van Appartement te huur in Zuidwest, Utrecht

Prijs – 1650.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijnlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren