Rijnlaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Rijnlaan Utrecht Nederland1e verdieping Toegang appartement, hal, toegang tot de licht en ruime woonkamer voorzien van een keurige laminaat vloer, een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren toegang tot het zonnig balkon gelegen op het zuid-westen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer welk toegang biedt tot de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Rijnlaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Rijnlaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijnlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijnlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Rijnlaan in Utrecht

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijnlaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren