Rijnstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Rijnstraat Arnhem NederlandDit charmante en compacte 2 kamer appartement is gelegen in het centrum van Arnhem. De Rijnstraat is het achterste en rustigste deel van de grootste winkelstraat van de stad. Achter de 14e eeuwse gevel is een kleinschalig (12) appartementencomplex gerealiseerd met een zij-entree voor de bewoners en een fietsenstalling.Naast de gezellige winkels van Arnhem liggen de Korenmarkt en het Centraal Station op steenworp afstand. Het appartement is geschikt voor eenpersoonsgebruik.Indeling: entree, gezamenlijke hal, wenteltrap met entree naar tweede verdieping. galerij gelegen aan de achterzijde, hier is tevens de toegang tot de fietsenberging. Entree appartement, hal, badkamer met toilet, douche en wastafel. slaapkamer met ingenieus opbergsysteem, toegang tot woonkamer met open keuken voorzien van diverse apparatuur.

Je vind de Appartement aan de Rijnstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Rijnstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijnstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijnstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Rijnstraat in Arnhem

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijnstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren