Rijperahemstraat Sneek Nederland in Sneek via Huurflits

Rijperahemstraat Sneek NederlandBij binnenkomst bevindt zich in de hal een aparte keuken met veel opbergruimte voor voedselvoorraad. Via de keuken kun je doorlopen naar de badkamer die voorzien is van een douche en wasbak. De woonkamer is ruim en in de gang vind je de slaapkamer. Tot slot beschikt dit appartement over een berging. Kortom, dit betreft een appartement met veel faciliteiten en mogelijkheden voor een leuke huurprijs.

Je vind de Appartement aan de Rijperahemstraat Sneek Nederland  te Sneek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sneek aan de Rijperahemstraat Sneek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sneek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijperahemstraat in Sneek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijperahemstraat in Sneek – Klik hier

Details van Appartement Rijperahemstraat in Sneek

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijperahemstraat Sneek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren