Rijsweerdsweg Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Rijsweerdsweg Deventer NederlandDeze hoekwoning van ruim 93 m2 is gelegen in de rustige en gewilde woonwijk “Zandweerd”, beschikt over 3 slaapkamers en een ruime tuin met dubbele berging.Functies:-Zeer ruime achtertuin (ca. 34 m2).-Badkamer (ca. 8 m2).- Drie slaapkamers (ca. 10,1 m2, ca. 9,9 m2 en 7,6 m2).-Grote lichte woonkamer (ca. 26 m2).- Keuken met voldoende kastruimte, een ingebouwde vaatwasser, ingebouwde koelkast en een ingebouwde oven met vierpits gasfornuis.-De houten vloer op de begane grond behoort tot het gehuurde.-Het gebouw is volledig onderkelderd.Soort contract: Huurovereenkomst voor bepaalde tijd (maximaal 2 jaar)

Je vind de Huurwoning aan de Rijsweerdsweg Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Deventer aan de Rijsweerdsweg Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Rijsweerdsweg in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Rijsweerdsweg in Deventer – Klik hier

Details van Huis Rijsweerdsweg in Deventer

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijsweerdsweg Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren