Rijswijkstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Rijswijkstraat Amsterdam NederlandElke woning heeft een mooie ruime badkamer en een complete keuken met fornuis, koelkast en combi-oven. Verder zijn er gemeenschappelijke voorzieningen, zoals snel internet, een wasruimte, fietsenstalling en cameratoezicht.

Je vind de Studio aan de Rijswijkstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Rijswijkstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rijswijkstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rijswijkstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Rijswijkstraat in Amsterdam

Prijs – 685.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijswijkstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren