Rijzertlaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Rijzertlaan DenBosch NederlandHalVanuit de galerij bereik je de voordeur. Middels de hal heb je toegang tot alle ruimtes in het appartement.WoonkamerDe woonkamer is voorzien van veel lichtinval en staat in open verbinding met de keuken.KeukenHet appartement is voorzien van een full option moderne keuken met alle benodigde apparatuur. Je mag bij full-option denken aan een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-magnetron.ToiletVanuit de hal heeft men toegang tot toiletruimte met closet en fonteintje.SlaapkamersDe eerste slaapkamer is circa 6m², de tweede circa 12m².BadkamerDe ruime badkamer is voorzien van licht tegelwerk tot aan het plafond, een mooie donkere vloer, ligbad, inloopdouche, wastafel en radiator.

Je vind de Appartement aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijzertlaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijzertlaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Rijzertlaan in Den Bosch

Prijs – 976.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren