Rijzertlaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Rijzertlaan DenBosch NederlandJe komt binnen via de entree, hier heb je de toegang tot de berging, aparte toilet, badkamer en slaapkamer.Bij het betreden van de woonkamer vindt je een open keuken met inbouwapparatuur, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron.Aan de woonkamer grenst de master bedroom.Vanuit de woonkamer kun je het balkon betreden.De badkamer is voorzien van toilet, ligbad en douche.

Je vind de Appartement aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rijzertlaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rijzertlaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Rijzertlaan in Den Bosch

Prijs – 993.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijzertlaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren