Ringbaan-Oost Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Ringbaan-Oost Tilburg NederlandDeze nette studio is ongeveer 28 m2 en voorzien van een nette tapijtvloer. De studio is gelegen op de tweede verdieping. De studio bestaat uit twee aparte kamers en een opbergruimte. Tevens heeft de studio een eigen kitchenette.De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en buitenpatio worden gedeeld met de andere huisgenoten.

Je vind de Studio aan de Ringbaan-Oost Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Ringbaan-Oost Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ringbaan-Oost in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ringbaan-Oost in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Ringbaan-Oost in Tilburg

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ringbaan-Oost Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren