Ringbaan_Noord Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Ringbaan_Noord Tilburg NederlandEntree/hal Hal met meterkast, toegang tot de slaapkamer met badkamer, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ingang tot de keuken met sfeervolle woonkamer. Keuken Vanuit de hal betreedt men de woonkamer, met open keuken; de keuken is uitgerust met de noodzakelijke apparatuur, zoals een 4 pits gasfornuis (met afzuigkap) en mogelijkheid tot het plaatsen van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Een RVS spoelbak en voldoende aanrechtruimte completeren de keuken. Woonkamer ca.20m² Vanuit de keuken kom je in de sfeervolle woonkamer, met Frans Balkon. Het is voorzien van grote ramen met veel lichtinval, zeer goed geïsoleerd tegen geluid en weersinvloeden & voorzien van een houten vloer. In de woonkamer is een bergkast aanwezig met de cv-opstelling, mechanische ventilatie unit en bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ringbaan-Noord in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ringbaan-Noord in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Ringbaan-Noord in Tilburg

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren