Ringbaan_Noord Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Ringbaan_Noord Tilburg NederlandVanuit een gezamenlijke entreehal bereikt u via een hal de sfeervolle studio op de begane grond.De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle laminaatvloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de vele raampartijen (dubbel glas en kunststof kozijnen). Vanuit de woonkamer directe toegang tot de tuin.Eigen badkamer is voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tevens dubbele beglazing en kunststof kozijnen.De oppervlakte van de studio is circa 32 m2.Er is een gemeenschappelijke keuken op de begane grond. Dit wordt gedeeld met slechts twee andere mensen.

Je vind de Studio aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ringbaan Noord in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ringbaan Noord in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Ringbaan Noord in Tilburg

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ringbaan_Noord Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren