Riouwstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Riouwstraat Groningen NederlandVoordeur met ruime hal tot aan de achterzijde van de woning, aan de voorzijde toegang tot de ruime woonkamer met veel lichtinval vanuit de straatkant, doormiddel van ensuite deuren wordt de ruimte gescheiden met de voormalige slaapkamer wat nu gebruikt kan worden door de extra aanbouw als eetkamer en/of werkkamer, doorlopend aan de rechterachterzijde kom je in de knusse maar toch ruime keuken, aansluitend gelegen badkamer met douche wastafel en toilet. Doorlopend via de keuken kom je in de ruime aanbouw ( slaapkamer) met openslaande deuren naar de zonnige gedeelde achtertuin.

Je vind de Appartement aan de Riouwstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Riouwstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Riouwstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Riouwstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Riouwstraat in Groningen

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Riouwstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren