Ritsumastraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Ritsumastraat Leeuwarden NederlandVerblijf je gehele studententijd in een van onze gloednieuwe studio’s. Al deze studio’s zijn beschikbaar voor onbepaalde tijd voor zolang je studeert.FACILITEITENIndoor fietsenstallingGemeenschappelijke binnentuinMeerdere (rustige) studieruimtesMeerdere loungesDe pantryWasruimteGeen parkeerplaatsen (auto) beschikbaar

Je vind de Studio aan de Ritsumastraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Ritsumastraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ritsumastraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ritsumastraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Ritsumastraat in Leeuwarden

Prijs – 605.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ritsumastraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren