Rivierstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Rivierstraat Rotterdam NederlandLet op:Wij nemen alleen bezichtigingsaanvragen in behandeling die voldoen aan de gestelde eisen en voorzien zijn van alle gewenste documenten. We hebben even tijd nodig om uw documenten door te nemen.1. Als u in loondienst bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Arbeidscontract- 3 recente salarisstroken- Werkgeversverklaring (indien aanwezig)2. Bent u zelfstandige, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Bewijs van inkomen (bankafschriften)- KVK-uittreksel (KvK)- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar3. Als je student bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Schoolregistratie- Documenten van uw garantsteller (kopie identiteitsbewijs, bewijs van tewerkstelling/inkomen, eventueel KVK-uittreksel)Diverse appartementen te huur: NIEUW, modern, stijlvol en luxe ingericht, gelegen in een prachtig historisch complex met schitterend uitzicht over de Maas. Gelegen in het populaire Scheepvaartkwartier, een leuke wijk met diverse restaurants, een park en op loopafstand van het centrum. Dit complex beschikt over een lift, gemeenschappelijke tuin en fietsenbergingen.Indeling:Begane grond: entree, hal, meterkast, keuken, woon/eetkamer, 1 slaapkamers, badkamer inloopdouche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Rivierstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Rivierstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rivierstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rivierstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Rivierstraat in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rivierstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren